Konferanse / møterom

Historiske Bislett stadion ligger sentralt plassert midt i Oslo. Annerledes og spennende lokaler for kurs, konferanse, bankett eller event. Her har du en fantastisk atmosfære! Vi kan tilby konkurransedyktige priser, og uendelige muligheter.

Romoversikt

Her finner du en oversikt over konferanse og møterom Bislett stadion har å tilby.

Les mer

Event / arrangementer

Skal du eller din bedrift ha en litt annerledes arrangement? Planlegger dere bedriftsdag med aktiviteter eller et selskap? Har dere andre ideer dere ønsker å utforske, kontakt oss så hjelper vi dere. Bislett stadion er et fullverdig idrettsanlegg i verdensklasse og innehar alle fasiliteter. Her er mulighetene uendelige, og det er bare fantasien som setter grenser.

Gjennom våre samarbeidspartnere skreddersys arrangementet etter ditt ønske. Vi kan arrangere utendørs- og innendørs konserter, selskaper, kurs og konferanse, pressekonferanser, julebord – ja kort sagt alt du kan tenke deg.

Vi har lang erfaring med små og store events/arrangementer - lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vårt mål er å tilføre kundene det lille ekstra som gjør arrangementene til sikre suksesser!

Vi ønsker alltid å levere et godt produkt, og arbeider aktivt for at både næringsliv og private skal benytte stadions unike muligheter.
Som arrangør av Oslo Bislett Games – Norges største internasjonale idrettsarrangement, har vi unik kompetanse.