Personvernpolicy

Sist oppdatert: 08.12.2020

Personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi samler inn ved besøk på våre nettsider, og bruk av våre produkter og tjenester, og hvordan vi behandler disse.
Når du besøker våre nettsider lagrer vi dessuten automatisk informasjon om nettlesertype, Internett-tjenesteleverandør (ISP), henvisnings-/utgangssider, operativsystem, dato/klokkeslett, klikkstrøm-data og andre brukeropplysninger som en del av tjenesteanalysen vår. Disse dataene blir ikke koblet til andre opplysninger vi samler inn om deg, og er anonyme.

Vi bruker også informasjonskapsler på våre nettsider i markedsføringsøyemed, for at besøksstatistikken skal være pålitelig, og for å øke funksjonaliteten på våre sider.

For mer informasjon om vår behandling av informasjonskapsler se vår Cookie Policy

Bruk av skjemaer på denne nettsiden

Vi har skjemaer tilgjengelige for kontakt. Disse skjemaene og personlig data lagt igjen i dem vil kun nyttiggjøres til det behandlingsgrunnlag som kommer frem av skjemaene.
Eksempelvis vil kontaktskjemaet kun bli brukt til å kontakte de som ber om kontakt gjennom denne kanalen.

Rettigheter

Under den nye personvernsforordningen har forbrukere nye rettigheter.
1: Krav til innsyn
Du har rett til fult innsyn i hva slags personlig data vi har lagret i våre løsninger. Det gjelder da også informasjon lagt igjen på denne siden.
2: Krav til sletting/portering
Du har krav til å få slettet eller flyttet eventuell lagret informasjon hos oss ved forespørsel.
Alle henvendelser som gjelder personvern/ personopplysninger kan rettes til post@bislettalliansen.no